Mladički

  • Vsi naši mladički živijo in prvih nekaj tednov tudi spijo z nami. Trudimo se, da so vsi ustrezno socializirani, vajeni striženja krempeljčkov ter imajo že prve izkušnje s kopanjem. V nove domove lahko odidejo pri starosti okoli 15-16. tednov. Takrat so po programu razglisteni in cepljeni, čipirani, imajo EU potni list, rodovnik ter so tudi že kastrirani. Vsak prejme "baby-paket" za lažji začetek v novem domu. Naše načelo je, da mladički ter njihovi novi lastniki po odhodu v nov dom uživajo ter svoj čas posvečajo en drugemu, zato za vso veterinarsko oskrbo poskrbimo že mi. 
  • Za naše mladičke nimamo čakalne vrste, niti ne sprejemamo vnaprejšnjih rezervacij. Ker nam je izjemno pomembno, da naši muci odidejo v dobre in zanje primerne domove, se želimo z bodočimi novimi lastniki najprej spoznati. Skupaj presodimo, kateri muc bo najbolj primeren za določeno družino, saj izbira mladička nikoli ne sme biti pogojena zgolj z zunanjim videzom, temveč tudi s karakterjem posameznega mucka. 
  • Za svoje mladičke si želimo lastnike, ki jim bodo namenili dovolj časa in crkljanja, kvalitetno prehrano, redno veterinarsko oskrbo ter veliko ljubezni. Oddajajo se izključno za notranje bivanje. 
  • Trenutno v našem vzrejališču nimamo mladičkov, ki bi iskali nov dom. V kolikor ste zainteresirani za naše bodoče mladičke priporočamo, da spremljate našo Facebook stran, kjer bodo objavljene najbolj aktualne novičke v zvezi s pričakovanim leglom in nas kontaktirate. Veseli bomo, če se nam najprej na kratko predstavite.