GIC SI*Inishka's Winter Dave

Dave je naš mladi samček z mogočnim, ponosnim pogledom, košato grivo in karakterjem plišastega medvedka. To je zelo prijazen muc, ki obožuje crkljanje in je do naših mačjih gospodičen vedno vljuden in prijazen. Kadar se želi božati, bo to naznanil kar z mijavkanjem in pretegovanjem po človeški nogi.


NW GIC Inishka Slavicat

Inishka je naša prva muca pasme Sibirska mačka. Ona je razlog, da smo se v pasmo zaljubili in razlog, da smo začeli z vzrejo, kar je moč opaziti tudi v imenu našega vzrejališča. Je posebna muca s pasjim karakterjem, ki je izjemno navezana na svojo lastnico. Zna tudi določene trike - sedi, daj tačko, zavrti, prostor... 


Ray of Light Felis Felicis SK*

Ray, Rayči je, tako kot ime pove, naš žarek sonca. To je prekrasna želvovinka čudovitih, živih barv s prikupnimi čopki dlak okoli šapic. Je izjemno nežnega in milega karakterja, dobro se razume z vsemi ljudmi in mačkami. Najraje od vsega se stiska in daje poljubčke ljudem in mačkam, njeno glasno predenje pa se sliši že od daleč. 


SI*Inishka's Winter Chansey

Pokemonček ChaCha, prelepa mačja diva, ki se svoje lepote še kako zaveda. Kot mladička je na razstavah požela kar nekaj uspehov in pokalov, sedaj pa je na zasluženem oddihu. To je muca, za katero bi lahko rekli, da je nekako introvertirana. Ne zaupa vsakomur in nove ljudi raje opazuje od daleč, svojim domačim ljudem pa je popolnoma predana.